Generell informasjon om Ullensvang

Kultur og arrangement

Ullensvang har mye å tilby innen kultur og arrangement. Vi har flere ulike festivaler og kulturarrangement i løpet av året som f.eks. bluesfestivalen og litteratursymposiet.
Trenger du mer informasjon om Ullensvang og hva som skjer - sjekk ut en av linken under!

Aktiviteter

Det er utroligmange forskjellige aktiviteter å velge mellom i Ullensvang. Vi har mange spennende turområder, flotte skifasiliteter både for sommer og vinter, en fjor som kan brukes til mange ulike vannaktiviteter og mye mer.

Mat og drikke

I Ullensvang finner du smakfulle og koselige restauranter og kafeer. Her kan du nyte alt fra et glass fantastisk Hardangersider fra en av våre mange lokale produsenter til masse god mat fra både fjernt og nært.

Overnatting

Du finner mange ulike muligheter for overnatting i Ullensvang. Du kan velge i alt fra hotell, hostel, airbnb og tre-topp hytter.

"Tenk bærekraftig - Tenk lokalt"

Ullensvang kommune ble til 1.januar 2020 når kommune Jondal, Odda og Ullensvang herad slo seg sammen til en storkommune. De tre kommunen har bragt med seg et variert og godt tilbud innen natur, kultur og næring inn i sammenslåingen.

Fjordromantikk, ski-eldorado, siderklynge, litteraturhovedstad, blues og kammermusikk, fredelige naturopplevelser og spektakulære utfordringer – her kan du oppleve alt – enten du liker det ene eller det andre.